Barn nybegynner - januar 2024

Barn nybegynner - januar 2024

Viktig informasjon
  • Klubben er 100 % dugnadsfri for barn og foreldre. Det er heller ikke krav om videresalg av ulike artikler og varer. 
  • Klubben har støtteordning for lavinntektsfamilier (forespørsel om dette sendes til gunnar@ntkd.no FØR første trening)
  • Det er 2 uker gratis prøvetid. Informasjon om innmelding etter endt prøvetid kommer på e-post og sms. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid hos oss. 
  • Under første trening mottar man en nybegynnermappe med alt av informasjon (priser, familierabatt, krav til utstyr, kontaktinformasjon, innmelding, støtteordning m.m.). Denne har vi også digitalt, send e-post til gunnar@ntkd.no hvis man ønsker å motta denne på e-post.
  • Under første trening mottar man drakt, belte og undervisningsbok. Drakt tar man på allerede første trening, så man trenger ikke annet treningstøy. Faktura på denne startpakken (1000,- for barn 1200,- for ungdom/voksen) blir sendt på e-post etter endt prøvetid. Ønsker man ikke å begynne er det bare å vaske drakten og levere alt utstyret tilbake til instruktør eller ved vårt hovedsenter på Lade (Haakon VII gate 2). 
  • Man får beskjed på e-post etter registrering om man har fått plass eller er satt på venteliste hvis det er stor pågang.
  • Får man bekreftet plass er det bare å møte på første mulige trening i vanlig treningstøy (gjerne ha med en flaske vann). Kan man ikke møte på første trening er det bare å møte opp på neste. Man mister ikke plassen sin.

 

Første trening for denne gruppen er torsdag 18. januar 2024! 

 

NB: Ønsker man å registrere flere på samme e-post adresse må man gjøre følgende: 

 

1. Registrer første medlem

2. Logg deg inn på trondheim-tkd.no og trykk "glemt passord"

3. Du får tilsendt passord til "min side".

4. Logg inn på nettsiden med brukernavn og passord og registrer flere medlemmer.