Velkommen til oss i
Trondheim Taekwon-Do klubb!

Voksen: fra 1. VGS og eldre

Hva er Taekwon-Do?

Treningsglede i et godt miljø

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

Mestring og selvtillit

Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

Trygghet og struktur

Hos oss møter du kvalifiserte instruktører, med godt humør. Du vil oppleve orden og struktur, som gir deg bedre konsentrasjon og fokus. Våre faste rammer bidrar til trygghet på trening.

Verdibasert aktivitet

Taekwon-Do er en verdibasert aktivitet, med gode rollemodeller som formidler etikk og sunne verdier.

Gratis prøvetid

Hos oss i Trondheim NTN Taekwon-Do klubb tilbyr vi alle nye medlemmer

2 uker gratis prøvetid - uten forpliktelser.

Dette er fordi vi ønsker at alle skal finne ut om de trives med aktiviteten før de melder seg inn. Man mottar en Taekwon-Do drakt, belte og undervisningbok på første trening. Faktura på denne (1000,- barn og 1200,- ungdom/voksen) kommer på e-post etter endt prøvetid. Ønsker du ikke å begynne er det bare å vaske drakten og levere utstyret tilbake til instruktør eller ved vårt hovedsenter på Lade (Haakon VII gate 2c). 

For at du skal være forsikret under prøveperioden er det svært viktig at du registrerer deg på ønsket nybegynnerparti. Du melder deg ikke inn ved å registrere deg. 

Ønsker du lengre prøvetid er dette fullt mulig. Send e-post til post@trondheim-tkd.no så unngår du at plassen blir tilbudt noen andre som står på venteliste.

Priser

TRENINGS- OG MEDLEMSAVGIFT

Medlemskap i Trondheim Taekwon-Do klubb inkluderer forsikring og medlemskap i Norges Idrettsforbund, Norges Kampsportforbund og National Taekwon-Do Norway. 

 

Treningsavgift. Betales via Vipps kontinuerlig betaling hver måned (dette gjøres under innmelding). 

Barn - kr. 350,-

Ungdom - kr. 450,- (samt barn som har grønt belte eller høyere) 

Voksne - kr. 450,-

 

Medlemsavgift: Årlig avgift, betales én gang i året. Faktura på dette kommer en gang per år. 

Barn - kr. 50,-

Ungdom - kr. 50,-

Voksne - kr. 50,-

 

Det er ingen oppsigelsestid eller bindingstid til oss! 

 

FAMILIERABATT

Klubben har 25% familierabatt fra medlem nr. 2, og 50% rabatt fra medlem nr. 3 og utover.

 

For familier med lav betalingsevne har vi en ordning for å sikre at økonomi ikke er en terskel for deltakelse. Ta kontakt med gunnar@ntkd.no etter prøvetid (man har bestemt seg for å begynne), så løser vi dette sammen.

Innmelding i klubben

Etter endt prøvetid melder du deg inn i klubben ved å respondere på utsendt e-post fra oss.

Det er ikke mulig å gradere seg uten å være innmeldt i klubben og man må også ha godkjent ITF-drakt. For mer informasjon angående gradering, se i meny under Medlemsinformasjon > Gradering.

Velkommen til oss!