Midt-Norsk mesterskap

Submitted by
Lise Grønnesby
Publisert
21. september 2023

Søndag 22. oktober arrangeres Midt-Norsk Mesterskap i Rosenborghallen i Trondheim. Mesterskapet er åpent for alle fra og med det året de fyller 13 år, og som har minimum gult belte.

Tar du utfordringen? Bli med!
 

Påmelding

Påmelding gjøres via påmeldingsansvarlige i din klubb. Link til påmelding HER
Påmeldingsfrist for påmeldingsansvarlig i Sportdata er fredag 13. oktober kl. 23.59. Merk at klubbene kan sette en annen påmeldingsfrist for utøverne. Alle utøvere MÅ registreres med nåværende vekt og høyde ved påmelding. Dette i tilfelle noen klasser må slås sammen. 

For alle utøvere fra Trondheim Taekwon-Do klubb gjøres påmeldingen via Påmelding Midt-Norsk 22.10.23
Frist for påmelding for utøvere fra Trondheim er torsdag 12. oktober kl. 23.59. 

NB! Man har fram til tirsdag 17. oktober på å sjekke at man er påmeldt riktig. Skulle noe være feil, må man ta kontakt med sin påmeldingsansvarlige. Fra tirsdag 17. oktober kl. 16.00 til torsdag 19. oktober kl. 16.00 er Sportdata åpen for endringer, slik at påmeldingsansvarlig kan rette opp i eventuelle feil. Etter 19. oktober kl. 16.00 vil det ikke være mulig å gjøre noen endringer, så det er viktig at alt er dobbelsjekket innen da. Skulle man være påmeldt feil etter denne fristen, vil man ikke kunne delta i mesterskapet. 
For å sjekke at man er påmeldt riktig, kan man gå inn på denne linken, og søke opp navnet sitt. Man vil da se hvilke klasser man er påmeldt i. 

 

Mesterskapsstart

Mesterskapet starter kl. 10.30, alle deltagere må stille i do-bok (Taekwon-Do drakt) kl. 10.00.
Det er gratis inngang for publikum, så ta med familie og venner for å se på!

PS! Invitasjonen ligger vedlagt som PDF øverst på siden. Dersom du åpner filen, vil du ha mulighet til å trykke på linkene direkte. 

 

Midt-Norsk1

Midt-Norsk2