Trekningslister Midt-Norsk mesterskap

Submitted by
Lise Grønnesby
Publisert
1. februar 2023

Da er trekningslister og tidsskjema for Midt-Norsk mesterskap klart. Vi ønsker at alle sammen dobbelsjekker at de er påmeldt i riktige klasser, slik at vi får rettet opp eventuelle feil før helga. 

Det har blitt gjort noen sammenslåinger av klasser i tilfeller hvor det bare har vært én utøver i klassen. Det gjør at noen av klassene har fått nye navn i forhold til det opprinnelige. Det er noen få tilfeller hvor det ikke har vært mulig å slå sammen klasser. Vi jobber for å finne en løsning, men det kan resultere i at klassen utgår. 

 

For å sjekke om man er riktig påmeldt, må man gå inn på denne linken Sportdata Draws (bla nedover for å finne listene). Der må man finne riktige trekningslister for sine klasser, og passe på at man finner navnet sitt på trekningslisten. 

 

Dersom noe skulle være feil, eller man har spørsmål om trekningslister, må man sende e-post til torkild.indstoy@gmail.com

Frist for å melde i fra om feil er torsdag 2. februar kl. 12.00

 

Det er satt opp et tidsskjema for dagen, men dette er bare et estimat. Merk at det kan bli endringer, og at klasser kan starte før oppsatt tid. Alle deltagere må stille i drakt kl. 10.00. Tidsskjema finner dere HER