60 år pluss mandag og onsdag

60 år pluss mandag og onsdag

Viktig informasjon

* Man får beskjed på e-post etter registrering om man har fått plass eller er satt på venteliste hvis det er stor pågang.

* Får man bekreftet plass er det bare å møte på første mulige trening (gjerne ha med en flaske vann). Kan man ikke møte på første trening er det bare å møte opp på neste. Man mister ikke plassen sin. Første trening er  mandag den 15. januar 2024

* Treningene varer fra 11.00 - 12.30 mandag og onsdag. Fra 12.30 - 13.15 stiller Trondheim kommune opp med kaffe og lett servering etter endt trening. 

* Man får utlevert drakt, belte og undervisningsbok på første trening. Denne trenger man ikke å betale før etter endt prøvetid (pris for startpakken er 1200,-). Ønsker man ikke å begynne etter endt prøvetid er det bare å levere utstyret tilbake. 

* Det er 2 uker gratis prøvetid. Informasjon om innmelding etter endt prøvetid kommer på e-post og sms. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid hos oss.

* Man velger selv om man ønsker å trene 1 eller 2 dager uke (mandag og/eller onsdag). Pris etter endt prøvetid er 330,- for 1 gang pr uke og 430,- for 2 ganger pr uke. Pris er oppgitt pr måned og inkluderer kaffe og servering etter endt trening. 

 

NB: Ønsker man å registrere flere på samme e-post adresse må man gjøre følgende: 

1. Registrer første medlem

2. Logg deg inn på trondheim-tkd.no og trykk "glemt passord"

3. Du får tilsendt passord til "min side".

4. Logg inn på nettsiden med brukernavn og passord og registrer flere medlemmer.  

 

60 år pluss