NM/LM i Trondheim!

Submitted by
Anonym (ikke bekreftet)
Publisert
3. september 2021

5.-7. november 2021 arrangeres det Norgesmesterskap og Landsmesterskap i ITF Taekwon-Do. Mesterskapet skal arrangeres i Trondheim Spektrum, og vi gleder oss til å endelig ha NM/LM på hjemmebane igjen!

 

Mesterskapet er åpent for de som minimum fyller 13 år i 2021, og har rødt eller sort belte. Det er også egne veteranklasser fra året man fyller 40 år. 

Vi håper at så mange som mulig blir med og konkurrerer her på hjemmebane, og får sparket i gang konkurransegnisten etter nesten to år uten større arrangementer. 

Det vil bli gratis inngang for publikum, så det er en gylden mulighet til å vise venner og familie hva Taekwon-Do er.

Og noe av det beste med arrangementet er at vi endelig kan treffe Taekwon-Do-venner fra resten av Norge! 

 

Påmelding

Påmelding til mesterskapet gjøres i resepsjonen på hovedsenteret vårt på Lade. Under ligger invitasjonen til mesterskapet vedlagt, samt et skriv med informasjon om påmelding til utøverne. 

Ved påmeldingen i resepsjonen betaler man deltageravgiften, og eventuelt bankett hvis man ønsker å delta på det (det anbefales! :)). Frist for påmelding er torsdag 31. september! 

 

Lagmønster/lagsparring

De som ønsker å delta på lagmønster og/eller lagsparring, må sende en e-post til Lise Grønnesby på lise@ntkd.no. Skriv navn, fødselsdato og grad i e-posten, samt om du vil delta i lagmønster, lagsparring eller begge deler. 

I lagkonkurransene kan man delta med utøvere fra hele regionen (ikke bare klubb), så vi satser på å få til en lagplass for alle som ønsker det. Vi kan dessverre ikke love at det går opp med antall personer, men vi skal prøve så godt det går. 

Frist for å melde interesse for lagkonkurranser er søndag 19. september!

 

Spørsmål?

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med din instruktør på trening, eller Lise Grønnesby på lise@ntkd.no.