Ungdom og voksne hvitt-gult-grønt belte

Ungdom og voksne hvitt-gult-grønt belte

Viktig informasjon

Ungdom og voksne med hvitt-gult-grønt belte ved avdeling Byåsen trener to ganger pr uke:

Tirsdager trener vi på Selsbakk skole

Torsdager trener vi i Arenabyggg Langrenn i Granåsen (bygget rett ved siden av Toppidrettssenteret ved skistadion). Gå inn hovedinngangen.. hvis døra er låst så kommer det noen og åpner fram til treningsstart. Kommer du litt for sent så gå rundt bygget og bank på ruta til gymsalen som vender ut mot skistadion!

 

  • Klubben er 100 % dugnadsfri for barn og foreldre. Det er heller ikke krav om videresalg av ulike artikler og varer. 
  • Klubben har støtteordning for lavinntektsfamilier (forespørsel om dette sendes til gunnar@ntkd.no FØR første trening)
  • Det er 2 uker gratis prøvetid. Informasjon om innmelding etter endt prøvetid kommer på e-post og sms. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid hos oss. 
  • Under første trening mottar man en nybegynnermappe med alt av informasjon (priser, familierabatt, krav til utstyr, kontaktinformasjon, innmelding, støtteordning m.m.). Denne har vi også digitalt, send e-post til gunnar@ntkd.no hvis man ønsker å motta denne på e-post.
  • Under første trening mottar man drakt, belte og undervisningsbok. Drakt tar man på allerede første trening, så man trenger ikke annet treningstøy. Faktura på denne startpakken (1000,- for barn 1200,- for ungdom/voksen) blir sendt på e-post etter endt prøvetid. Ønsker man ikke å begynne er det bare å vaske drakten og levere alt utstyret tilbake til instruktør eller ved vårt hovedsenter på Lade (Haakon VII gate 2). 
  • Man får beskjed på e-post etter registrering om man har fått plass eller er satt på venteliste hvis det er stor pågang.
  • Får man bekreftet plass er det bare å møte på første mulige trening i vanlig treningstøy (gjerne ha med en flaske vann). Kan man ikke møte på første trening er det bare å møte opp på neste. Man mister ikke plassen sin.

 

NB: Ønsker man å registrere flere på samme e-post adresse må man gjøre følgende: 

 

1. Registrer første medlem

2. Logg deg inn på trondheim-tkd.no og trykk "glemt passord"

3. Du får tilsendt passord til "min side".

4. Logg inn på nettsiden med brukernavn og passord og registrer flere medlemmer.